HJÄLP TILL ATT BEVARA
SVERIGES GAMMELSKOG


 
   

 

VÄLKOMMEN

till WELLBALANCED HOUSE

 

 
   
 


* * *

Vår ambition är att kunna erbjuda något alternativ för alla som söker hjälp till ökat välbefinnande, såväl fysiskt som psykiskt. Vi arbetar bl a med förebyggande friskvård - stressterapi - självutveckling - healing - mediala konsultationer.
Våra behandlingar, workshops m m baseras mycket på energikunskap från äldre tider och kulturer, som t ex Traditionell Kinesisk Medicin (TKM) och indiansk kultur m m. Vill du ha mer information så är du välkommen att höra av dig till oss.


VI VILL OCKSÅ STÖDJA MÄNNISKOR
I FATTIGARE LÄNDER TILL EN
NYSTART!

Detta gör vi genom att vi har öppnat ett Stödprojekt hos hjälporganisationen KIVA.
Vi har valt att stödja människor i fattigare länder till att kunna ta s k ”microlån”, avsedda att ge dem möjlighet att försörja sig själva genom egna mindre rörelser. Låntagarna kan t ex behöva investera i en mjölk-ko för att kunna sälja mjölk, investera i varor för försäljning, köpa hantverksmaterial, investera i en 3-hjulig "taxi-cykel" o s v.

KIVA redovisar tydligt vart pengarna går och vi kan följa utvecklingen av låntagarnas verksamheter. Låntagarna återbetalar pengarna inom ett år i de flesta fall och allt eftersom lånen blir återbetalda lånar vi sedan ut pengarna till någon annan som behöver hjälp med att försörja sig och sin familj.
Långivarna (d v s WellBalanced House i detta fall) kan välja att behålla de återbetalda pengarna men vi anser att de gör större nytta om de lånas ut igen – varför vi har valt att låta återbetalda pengar gå till nya låntagare genom KIVAs försorg. Vi tar alltså inte tillbaka pengarna när lånen är återbetalda!

Detta är ett alternativ till Hjälp till självhjälp för behövande
människor
som vi tror mycket på!

Vill du följa vårt stödprojekt kan du gå in på vår sida hos KIVA – klicka på bannern här nedan.

Vill du också hjälpa till?
Du kan hjälpa till i vårt Stödprojekt: Sätt i så fall in valfri summa på Pg-konto 1964548-0, ange ”KIVA” samt ditt namn och epostadress. När betalningen är registrerad får du en bekräftelse på att vi emottagit summan och att den är ”öronmärkt” för vårt Stödprojekt hos KIVA.
Du kan starta upp ditt eget Stödprojekt: Gå in på www.kiva.org och registrera ett eget konto hos dem.

KONTAKT
TIDSBOKNINGAR - INFORMATION - TELEFONKONSULTATIONER

VÄLKOMMEN
MEDIAL VÄGLEDNING
HYPNOS
REGRESSION
MEDITATION
ENERGIER
CHAKRAN

© WellBalanced House 2005 -- webansvarig
INKA
DRÖMMAR
TRYCKMASSAGE
QIGONG
TAIE FACE
BINDVÄVSMASSAGE
REIKI